Stadspark Zuid

Ontdek Parkzicht

Midden in een park een appartement huren
Nieuw is Stadspark IJmuiden niet meer. Het grootste deel van de nieuwbouwwijk aan het park is al bewoond en dan woon je straks in de wijk die al levendig en groen is.

Parkzicht staat midden in het glooiende Stadspark aan het Gijzenveltplantsoen en de Radarstraat. Het gebouw met moderne uitstraling is dankzij de laatste bouwtechnieken en de vloerverwarming heerlijk comfortabel. Wij hebben daar zelf de nodige luxe aan toegevoegd. Zo worden alle appartementen opgeleverd met een mooie keuken, voorzien van inbouwapparatuur

In het totaal zijn er 63 huurappartementen te huur. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers en een groot balkon met glazen balustrade. Op die manier kijk je heerlijk vrij uit op de groene omgeving. Er zijn drie type appartementen die we graag aan je laten zien. Zodra de verhuur start, maken we de exacte huurprijzen bekend.

Vijf woonlagen
Met slechts vijf woonverdiepingen doet het geheel kleinschalig en vriendelijk aan. De twee woongebouwen zijn aan elkaar verbonden via een mooi aangelegde daktuin. In het souterrain zijn de parkeerplaatsen en bergingen. Parkeer je auto en vervolg je weg binnendoor naar je appartement. Veilig en droog. Dat is fijn thuiskomen.

Hoek- en tussenappartementen

Je kunt kiezen uit hoek- of tussenappartementen. Het tussenappartement is circa 87 m² groot, heeft 2 slaapkamers en een groot balkon of terras op het noordwesten of zuidoosten. De hoekappartementen hebben ook 2 slaapkamers en zijn circa 75 m² groot. Als extra hebben deze appartementen ramen in de zijgevel én twee balkons of een groot terras. Parkeer je auto op je eigen parkeerplaats, neem de lift of trap naar je eigen appartement en geniet van de luxe, het leuke uitzicht en het feit dat alles nieuw is.

Wonen op een heel centrale plek in IJmuiden in een gloednieuw appartement midden in een park. Aantrekkelijk? Meld je aan als belangstellende voor ‘Huren in Stadspark Zuid’ en mis niets.

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, dan kun je je registreren als belangstellende.

Account aanmaken