Nieuws

Bouw gestart!

Bouw gestart!

De bouw van van appartementengebouw Parkzicht met 63 appartementen in IJmuiden is gestart!

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Het ASR Dutch Core Residential Fund (ASR DCRF) vindt het belangrijk dat hun huurhuizen lang de waarde behouden. Daarom bezitten wij huizen en appartementen op aantrekkelijke locaties, waar mensen zich thuisvoelen. Maar dat niet alleen. Onze huizen zijn ook comfortabel, doordat ze voldoen aan de wensen die huurders vandaag de dag aan hun woonomgeving stellen. Tot slot is duurzaamheid een belangrijk aspect. Een duurzame huurwoning is aantrekkelijk omdat je lage energielasten hebt en geniet van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Voordelen NB

Voordelen NB

Zoek jij een huurhuis? Dan kun je voor een bestaand huis gaan. Maar wist je dat er ook geregeld complete nieuwbouwprojecten met huurwoningen door ons worden aangeboden? Een nieuwbouwhuis of nieuwbouwappartement van a.s.r. real estate biedt je veel voordelen. We zetten ze voor je op een rij. Wil je nog meer weten? Ga dan naar www.bewustnieuwbouw.nl

Voordelen huur

Voordelen huur

Veel mensen dromen ervan om een eigen huis te bezitten. Maar in veel gevallen kan huren minstens zo slim zijn. Waarom? We zetten het voor je op een rij.

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, dan kun je je registreren als belangstellende.

Account aanmaken